Foto's

Actueel foto's

NB. de link werkt nog niet optimaal maar als u de link kopieert en plakt in uw browser dan komt u bij de foto's .


Foto's opening klimfort op 25 juni 2016

https://photos.google.com/share/AF1QipN-Dc5FAdlWPcNVmOXKYDm94bctAvy4k9rUB-l7RiRGXpLO9TimiEKYgivPQC4tSg?key=aVRpbUItaWV1N0FvTnNpR250NEp6NG5aZG5IT0d3

Foto's disco reünie 

https://photos.google.com/share/AF1QipOaHDQ8OtwyY65PSVoE-gQQzLaebh80cRMmYLPaPluMA96NzoJo2mIMpWfPfNeJyg?key=dTd1cDhaZ2JNcVk2YWpjbXlTS2xTZEM1RWRadDhB


Fotoarchief 

FOTO's: Snel kijken via http://picasaweb.google.com/speeltuin.laren en kiezen voor de foto's die uw belangstelling hebben..

We doen ons best  zoveel mogelijk foto's van de de lange geschiedenis van de speeltuin op de website te plaatsen. Zo nu en dan eens een oud verhaal, soms actueel nieuws, geillustreerd met een foto.
Onder de kop FOTO's kan http://picasaweb.google.com/speeltuin.laren aangeklikt worden en dan zijn o.a. de verschillende stadia van de nieuwbouw te zien. Door op een foto te klikken wordt de afbeelding groter en kan ook worden gekozen voor een dia-voorstelling, maar dat is vást geen nieuws!
Mochten er foto's bij staan waartegen bezwaar bestaat, dan horen we dat graag, zodat we die dan kunnen verwijderen.
Wij hebben uiteraard graag tevreden bezoekers en gasten en respecteren hun privacy. Maar, we weten dat kinderen het geweldig vinden als ze op de website van de speeltuin op de foto staan!