CONTACT

Buurt- en Speeltuinvereniging "Ons Genoegen"
Smeekweg 104
1251 VK Laren tel. (035) 538 66 88

website: www.speeltuinlaren.nl
email : info@speeltuinlaren.nl (Geen antwoord binnen 3 dagen? Check je spamfolder.)

Kom langs!

Openbaar vervoer: 'Ons Genoegen' is bereikbaar met buslijn 108 vanuit Huizen en vanuit Hilversum. De dichtstbijzijnde bushalte is Laren-Lantentijmen (700 meter lopen). Als je uitstapt en je staat met de rug naar de heg en het gezicht naar de weg, ga je linksaf. Deze weg helemaal volgen en alle zijstraten links laten liggen (Berkenlaantje, Klooster, Ericaweg, Kloosterweg, De Mees). Bij de 3 blauwe puntjes is Speeltuin Ons Genoegen.

We zijn makkelijk te vinden. Vanaf Almere A27, afslag Laren/Eemnes, bovenaan de weg linksaf, bij rotonde driekwart links en de Gooiergracht op. Deze afrijden tot het eind.

Vanaf Utrecht A27, afslag Laren/Eemnes, eind van de afslag links, bij de koeienrotonde richting Laren. Bij de volgende rotonde driekwart links en de Gooiergracht op. Deze afrijden tot het eind.

Vanaf Amsterdam A1, Laren voorbij rijden en de A27 op, richting Almere en dan bovenstaande route volgen.

Vanaf Amersfoort A1, de A27 op, richting Almere en dan bovenstaande route volgen.

Het is niet verstandig om via het mooie dorp te komen, buitenom is veiliger en verkeersvriendelijker voor de kinderen in het dorp die op de fiets onderweg zijn naar de speeltuin.

ADVIES: kom op de fiets!

PARKEER SOCIAAL en niet bij de buren voor de deur of op het zandpad langs de Gooiergracht, dat is een ruiterpad én toegangsweg voor de aanwonenden!